​Udtalelser fra forældre om dagplejen

Vi var så utrolig heldige at få en plads til vores dreng i Dagplejen Sprog og Læring, de sidste otte måneder inden han startede i børnehave.


Fra første færd oplevede vi stor imødekommenhed og oprigtige interesser for vores søn, hans trivsel og udvikling - både almen og sproglig.


Vi har i de otte måneder været vidner til en stor sproglig udvikling hos vores dreng, der ligeledes har fået en voksende glæde for rim, remser og højtlæsning - en glæde, der fortsat vokser.

Vi har fundet, at Kirsten har skabt et trygt børnevenligt miljø både ude og inde, samt at hun formår at skabe en dagligdag med gode rutiner i børnehøjde.


Ligeledes har vi oplevet et engageret og dybt professionelt samarbejde omkring vores barn med et tydeligt fokus på den positive udvikling hos ham.


Vi oplevede, at Dagplejen Sprog og Læring har en meget kærlig, menneskelig og professionel dagplejer ved roret, som formår, at sætte fokus på sproglig udvikling, leg, sjov, hygge, traditioner, personlig udvikling og ikke mindst stort fokus på barnet, der hvor det er.


Vi kan varmt anbefale Dagplejen Sprog og Læring ved Kirsten Bruun.


Allan og Anja Kristensen.

Den Private pasningsordning - Sprog og Læring v/Pædagog & Talepædag Kirsten Bruun

G.C. Amdrups Vej 4
9210 Aalborg SØ

Medlem af​