​Udtalelser fra forældre om dagplejen

Vi var så utrolig heldige at få en plads til vores dreng i Dagplejen Sprog og Læring, de sidste otte måneder inden han startede i børnehave.


Fra første færd oplevede vi stor imødekommenhed og oprigtige interesser for vores søn, hans trivsel og udvikling - både almen og sproglig.


Vi har i de otte måneder været vidner til en stor sproglig udvikling hos vores dreng, der ligeledes har fået en voksende glæde for rim, remser og højtlæsning - en glæde, der fortsat vokser.

Vi har fundet, at Kirsten har skabt et trygt børnevenligt miljø både ude og inde, samt at hun formår at skabe en dagligdag med gode rutiner i børnehøjde.


Ligeledes har vi oplevet et engageret og dybt professionelt samarbejde omkring vores barn med et tydeligt fokus på den positive udvikling hos ham.


Vi oplevede, at Dagplejen Sprog og Læring har en meget kærlig, menneskelig og professionel dagplejer ved roret, som formår, at sætte fokus på sproglig udvikling, leg, sjov, hygge, traditioner, personlig udvikling og ikke mindst stort fokus på barnet, der hvor det er.


Vi kan varmt anbefale Dagplejen Sprog og Læring ved Kirsten Bruun.


Allan og Anja Kristensen.

Ved vores første møde med Kirsten kunne vi allerede mærke, hvor professionel og indlevende hun var i Max’ verden.

Helt fra start af tog hun udgangspunkt i hans behov, og i et samarbejde med os, fik vi skabt forudsætningerne for, at hans introduktion til den nye dagplejehverdag blev så tryg som vi kunne ønske.

Da der kun har været 4 børn i dagplejen har vi oplevet, at der har været ro og tid til, at hun har kunnet give personlig og koncentreret støtte og omsorg til det enkelte barn. Vi har kunnet mærke, at hun har haft tid til at have fokus på Max’ sproglige udvikling, hvor Max ofte har fortalt nye rim og remser når han kom hjem, hvilket gjorde vores samtaler med ham nemmere derhjemme.​

Kirsten har været kærlig, omsorgsfuld, stabil og professionel i sit arbejde. Hun har set os som en hel familie, og vi har kunnet tale om emner som fylder derhjemme og derfor potentielt har kunnet påvirke hverdagen i dagplejen. Hvis der har været morgener, hvor han har været ked af det, har hun altid givet besked når han har det bedre – noget der gav os ro i maven. Hendes hjertevarme og oprigtige interesse i Max’ generelle ve og vel har altid skinnet igennem, og vi har derfor kunnet aflevere Max med en viden om, at han ikke har kunnet være i bedre hænder.​

Alt i alt kunne vi ikke have ønsket os en bedre dagplejetid for vores barn.​

Tusind tak, Kirsten.​

Med de bedste anbefalinger herfra.​

- Lars og Nina​

Den Private pasningsordning - Sprog og Læring v/Pædagog & Talepædag Kirsten Bruun

G.C. Amdrups Vej 4
9210 Aalborg SØ

Medlem af​